STAP 1

Kennismaken met Menno & Jack

Wij starten altijd met een kennismakingsgesprek. Het is voor ons belangrijk om niet alleen jouw business te leren kennen, maar ook jou als persoon. We komen graag te weten in welke markt(en) jij actief bent en in welk segment. Het is voor ons belangrijk om te weten welke technieken en apparatuur er op dit moment wordt gebruikt. Welke e-mail hosting gebruiken jullie? Hebben jullie misschien een eigen server? En hoe zit het eigenlijk met jullie internetverbinding?

 

Kennismaken

STAP 2

Knopen doorhakken & migreren

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor Oog op Marketing & ICT gaan wij direct aan de slag. We stellen een plan van aanpak op welke bij jouw wensen, behoeften en budget past. Wij werken meestal met het totaalpakket Microsoft 365. In deze online omgeving kun je jouw e-mail, data, agenda, notities, videogesprekken, Officepakket en diverse samenwerkingstools allemaal combineren. Het speelt zich allemaal af in “the cloud” en werkt, altijd. Probeer het en oordeel zelf.

De eerste echte stap zal worden gezet met een migratie. Jouw e-mail, data en toebehoren moeten worden overgezet van de oude, naar de nieuwe Microsoft omgeving. Een migratie bestaat uit meerdere testrondes en fasen. Geen zorgen, wij loodsen je er doorheen en zorgen dat je geen moment offline bent.

 

knopen doorhakken

STAP 3

De nieuwe omgeving

Wanneer de migratie is voltooid kun je gaan werken vanuit de nieuwe omgeving. Dit zal soms wat wennen zijn, Microsoft 365 heeft nogal wat verschillende mogelijkheden en functionaliteiten. De meeste klanten kiezen ervoor om stapsgewijs en op hun gemak de nieuwigheden te ontdekken. 

Wij zorgen voor maximale ontzorging tijdens en ná de migratie. Klantvriendelijkheid en een doortastende aanpak is voor ons belangrijk.

Werkplekbeheer

STAP 4

Een duurzame samenwerking

Heb je toch nog vragen over de nieuwe applicaties of ontstaan er wellicht problemen? Dan wil je natuurlijk iemand kunnen bellen die jouw ICT-omgeving goed kent. Daarom zijn wij ook beschikbaar als ICT-helpdesk. Daarbij doen we ook aan het gebruikelijke werkplek en systeembeheer. Heb je behoefte aan een nieuwe computer of beeldscherm? Ook daar kunnen we je bij helpen.

Het is voor ons uiterst belangrijk om transparant en duidelijk te zijn over onze dienstverlening, wij richten ons immers op een duurzame en jarenlange samenwerking. 

 

Relatie

ICT & Digitale marketing

Ben je op zoek naar een complete oplossing voor jouw ICT en marketing behoeften? Bij Oog op Marketing ICT ben je aan het juiste adres! Met Microsoft 365 beheer krijg je alles wat je nodig hebt voor e-mail, dataopslag, Teams en Office. Al jouw belangrijke informatie op één plek, altijd en overal beschikbaar. Wij helpen ook bij het ontwikkelen en uitvoeren van digitale marketing campagnes. Verbeter je online aanwezigheid en genereer waardevolle leads. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen met jouw marketing- en ICT-behoeften.

Jarenlang proactief beheer

Omdat de wereld van de digitale marketing zich continu ontwikkelt en Google regelmatig de spelregels van de zoekmachine veranderd, heb je een partner nodig die mee gaat met de tijd. Om die reden sluiten klanten sluiten vaak een abonnement met ons af. Dit geeft ons de mogelijkheid om een vraagbaken te zijn voor onze klanten, wij willen immers graag onze klanten ontzorgen. Daarom beheren en optimaliseren wij continu de site, advertentiecampagnes, landingspagina’s en andere modules. Wij hanteren een proactieve aanpak en rapporten wekelijks over de actuele cijfers die belangrijk zijn voor jouw onderneming.

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe oplossingen of zoekwoorden die voor jouw interessant kunnen zijn om jouw onderneming te laten groeien. Daarom zul je ook hier regelmatig rapportages over ontvangen. Wij adviseren, jij bepaalt.

Onderhoud

"Jack en Menno hebben mij enorm geholpen bij de bouw van mijn nieuwe site. Vervolgens zijn ze voor mij gaan adverteren op Google. Ik heb nu wel 3 nieuwe zaken per week, mijn agenda zit vol!"

Suzanne | Heussen Mediation

"Jack en Menno hebben mij enorm geholpen bij de bouw en structuur van mijn nieuwe site. Samen hebben wij een plan opgesteld , gericht om via Google betere zoekresultaten te bereiken. Voorzover ben ik verast door de super positieve respons van de afgelopen weken, waaruit blijkt dat potentiele klanten mij al gemakkelijker weten te vinden! Het contact met beide heren is snel en prettig. Hierdoor heb ik het gevoel dat ze dichtbij staan en op hen kan bouwen om realistische doelen te gaan bereiken!"

Ferry | The Point Q Mediation

"Ik had een bestaande website en Menno en Jack hebben mij geholpen om deze te splitsen en optimaliseren. Vervolgens zijn ze voor mij ook gaan adverteren op Google. Doordat zij zich met deze kant van mijn onderneming bezighouden, kan ik me richten op andere zaken. Ik zeg altijd maar zo, je moet doen waar je goed in bent, dat is dus goed verdeeld op deze manier. Wat ook heel fijn is, ze helpen me met technische ICT vragen, daar heb ik zelf helemaal geen verstand van en het is fijn om daarin terug te kunnen vallen op hun kennis en kunde. Ik hoop nog vele jaren met hen samen te kunnen werken!"

Chantal | CKV Advies & Mediation

"Oog op Marketing & ICT is een serviceverlener van ongekende kwaliteit. Niet alleen deskundig, maar ook goede en snelle reactietijden; we weten allemaal dat dit zo belangrijk is. Online of face-to-face, ze maken dat je kunt vertrouwen op hun kennis en kunde. Geen enkele onderschatting van de vraag, ze staan voor je klaar en ze lossen de issues op. Meedenken en mee-ontwikkelen. Ik ben heel blij dat ik met hen zaken doe en raad iedereen aan dit ook te doen!"

Ton Schmitz | Lifemediation

"Ik heb al enige tijd contact met Jack en Menno van Oog op Marketing. Zij helpen mij met het verbeteren van mijn website en doen dat naar volle tevredenheid. Ook laat ik de marketing via hen lopen en ook daar ben ik zeer tevreden over. Zij zorgen dat mijn website goed te vinden is en dus ook voor leads. Het contact met Jack en Menno is zeer prettig en denken altijd mee en komen ook met goede ideeën. Kortom, ik kan Oog op Marketing & ICT iedereen aanraden die dit nodig heeft voor haar of zijn onderneming."

Mirjam | Mirjam van der Laan Mediation

"Jack en Menno verzorgen al een tijdje onze SEO en een gedeelte van de IT. Ondanks hun jeugdige leeftijd kan ik deze heren echt aanbevelen. Zeer professioneel en wat voor ons erg belangrijk is, korte lijnen en directe inzetbaarheid."

Michiel | G-Tools

Neem contact op

Heb je interesse in onze diensten, of toch nog wat vragen? Vul dan het formulier in. We leggen het je graag uit.

TELEFOON

085 3031 488

 

ADRES

Gevestigd in Amsterdam

 

 

Gratis kennismaken?

 Bel of mail ons!