Clouddiensten | Microsoft 365

Wist je dat Microsoft 365 momenteel een van de meest gebruikte productiviteitssuites is? Het biedt een breed scala aan tools en applicaties die bedrijven kunnen gebruiken om hun dagelijkse werkzaamheden te automatiseren en te stroomlijnen. Echter kan het beheren en onderhouden van deze complexe suite van applicaties een uitdaging zijn, vooral als je een klein of middelgroot bedrijf hebt.

Wij bieden nu een oplossing: Microsoft 365 ICT-beheer op afstand. Met onze service kun je erop vertrouwen dat jouw Microsoft 365-applicaties optimaal worden beheerd en onderhouden, zonder dat je een intern IT-team nodig hebt.

Wij staan voor je klaar om jouw Microsoft 365-omgeving te monitoren, problemen op te lossen en nieuwe functies te implementeren.

Gratis Kennismaken?

Digitale marketing uitbesteden?

Wil je jouw bedrijf laten groeien met succesvolle digitale marketing? Dit duo van experts staat voor je klaar! Versterk je online aanwezigheid en genereer meer leads met onze ervaring en expertise in zoekmachineoptimalisatie, betaalde advertenties en meer. Neem vandaag nog contact met ons op voor digitale marketingdiensten die jou helpen bij het bereiken van zakelijke doelen.

E-Mail Exchange Online

E-mail | Exchange Online

Microsoft Exchange Online is het e-mailpakket van Microsoft. De e-mail wordt vanuit een centrale Microsoft omgeving beheerd en opgeslagen. Je kunt je e-mail op meerdere apparaten gebruiken en wijzigingen kunnen zich binnen enkele seconden verspreiden.

Al jarenlang weten we dat de meeste malware en virussen zich verspreiden door e-mail. Om te beoordelen of een e-mail spam is of niet, weten we dat je moet kijken naar de afzender van de e-mail of bijvoorbeeld de spelling in de tekst. Helaas worden de “kwaadwillende” steeds slimmer en maken zij deze fouten vaak niet meer. Om die reden is het belang van een goede spamfilter de laatste jaren groter en groter geworden. Bij Oog op Marketing & ICT gebruiken wij de spamfilter van Microsoft Exchange Online. Deze vernuftige spamfilter is één van de beste op de markt.

Desktop Officepakket | Cloud

Met Microsoft 365 kunnen we naast het beheer van e-mail & data, ook een complete suite van productiviteits- en samenwerkingstools, zoals Word, Excel, PowerPoint, Teams, Onenote, Outlook en meer aanbieden. Deze software stelt bedrijven in staat om effectiever te communiceren, samen te werken en te innoveren. Dit resulteert in verbeterde productiviteit en betere zakelijke prestaties.

Of het nu gaat om gegevensverwerking, analyse, communicatie of samenwerking: ons aanbod van Officepakketten via Microsoft 365 biedt een complete en schaalbare oplossing voor bedrijven van elke omvang.

Officepakket
MFA Bescherming

MFA | Digitale veiligheid

De Microsoft 365 omgeving is geïntegreerd in jouw Microsoft account. Dit maakt het een enorm waardevol account. Daarom is het belangrijk dit goed te beveiligen. Dit doe je met de nieuwste Multi-Factor-Authenticatie (MFA) technieken.

Met MFA kun je het inloggen op jouw accounts beschermen. Waarin je voorheen altijd kon inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord, moet je hier nu een tweede vorm van verificatie gebruiken. Dit doe je met een authenticator app of eventueel een SMS-code. Op deze manier kan niemand anders behalve jij inloggen.

Dataopslag | Onedrive & Sharepoint

Microsoft OneDrive en SharePoint zijn twee krachtige tools die jouw bedrijf kunnen helpen om efficiënter te werken, samen te werken en alle gegevens veilig en georganiseerd te houden.

OneDrive biedt een veilige cloudopslagoplossing voor alle bestanden, die je altijd en overal kunt openen. OneDrive is geïntegreerd met andere Microsoft-producten, waardoor je gemakkelijk bestanden kunt delen en samenwerken met collega’s, klanten of partners.

SharePoint is een krachtig samenwerkingsplatform dat jouw team in staat stelt om samen te werken aan projecten, documenten en andere belangrijke bedrijfsgegevens. Met SharePoint kunt je eenvoudig datasites maken voor afdelingen, klanten of partners, waar je informatie kunt delen, samenwerken aan documenten en discussies kunt voeren. Het biedt ook beveiligings- en beheersfuncties om alle gegevens veilig en georganiseerd te houden.

Dataopslag

Een terugbelverzoek achterlaten?

Microsoft 365 beheer op afstand

Kiezen voor Microsoft 365 ICT-beheer op afstand brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Proactief beheer en preventief onderhoud van jouw Microsoft 365-applicaties, waardoor je minder tijd en geld hoeft te besteden aan het oplossen van problemen.
  • Snelle reactietijden bij eventuele problemen, zodat jouw bedrijf minimaal stil komt te liggen door technische problemen.
  • Toegang tot onze deskundige technici, die altijd beschikbaar zijn om jouw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.
  • Volledige controle over jouw Microsoft 365-omgeving, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt en waarom.

Samengevat, Microsoft 365 ICT-beheer op afstand biedt jou de gemoedsrust die je nodig hebt om je te concentreren op de groei van jouw bedrijf. Wij schuiven, volledig op afstand, aan de knoppen. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw Microsoft 365-omgeving kunnen beheren en onderhouden.

Remote beheer
Microsoft 365 apps

Neem contact op

Heb je interesse in onze diensten, of toch nog wat vragen? Vul dan het formulier in. We leggen het je graag uit.

TELEFOON

085 3031 488

 

ADRES

Gevestigd in Amsterdam

 

 

Gratis kennismaken?

 Bel of mail ons!