ICT Hulplijn

Heb je problemen met de computer, laptop, tablet of smartphone? Of ondervind je moeilijkheden met software of netwerkverbinding? Maak je geen zorgen, de ICT hulplijn van de supportdesk van Oog op Marketing & ICT staat voor je klaar!

Wij zijn er om jou te helpen bij alle ICT-problemen. Of het nu gaat om een klein of groot bedrijf, wij bieden uitgebreide ondersteuning voor alle ICT-behoeften. Met onze hulplijn kun je rekenen op snelle, betrouwbare en deskundige hulp, zodat je snel weer aan de slag kunt.

Thuiswerken
ICT Werkt

Onze ICT-hulplijn biedt de volgende voordelen:

  • Deskundige technici die altijd beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.
  • Snelle reactietijden, zodat het bedrijf niet stil komt te liggen door technische problemen.
  • Een uitgebreide kennisbank met oplossingen voor veelvoorkomende ICT-problemen, zodat je snel zelfstandig verder kunt.
  • Op afstand toegang tot jouw apparaten om problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, zodat je niet onnodig tijd en geld hoeft te besteden aan het oplossen van problemen.

Met de ICT-hulplijn van de supportdesk van Oog op Marketing & ICT hoef je je geen zorgen te maken over technische problemen. Wij zijn er om jou te helpen en ervoor te zorgen dat jouw bedrijf probleemloos kan blijven draaien. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen helpen met onze uitgebreide ICT-ondersteuning.

Microsoft 365 beheer

Wist je dat Microsoft 365 momenteel een van de meest populaire productiviteitssuites is? Het biedt een uitgebreide reeks tools en applicaties die bedrijven kunnen gebruiken om hun dagelijkse werkzaamheden te stroomlijnen en te automatiseren. Het beheren en onderhouden van deze complexe suite van applicaties kan echter een uitdaging zijn, vooral als je een klein of middelgroot bedrijf hebt.

Daarom bieden wij nu een oplossing: Microsoft 365 ICT-beheer op afstand. Met onze service kun je ervan op aan dat jouw Microsoft 365-applicaties optimaal worden beheerd en onderhouden, zonder dat je een intern IT-team nodig hebt. Wij staan klaar om jouw Microsoft 365-omgeving te monitoren, problemen op te lossen en nieuwe functies te implementeren.

Remote beheer

Proactief beheer en onderhoud van jouw Microsoft 365-applicaties, wat je tijd en geld bespaart bij het oplossen van problemen.

Snelle reactietijden bij eventuele problemen, zodat jouw bedrijf niet stil komt te liggen door technische problemen.

Toegang tot deskundige technici, die altijd beschikbaar zijn om jouw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Kortom, Microsoft 365 ICT-beheer op afstand biedt jou de gemoedsrust die je nodig hebt om je te concentreren op de groei van jouw bedrijf. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen bij het beheren van jouw Microsoft 365-omgeving.

Populaire Microsoft 365 Apps

Neem contact op

Heb je interesse in onze diensten, of toch nog wat vragen? Vul dan het formulier in. We leggen het je graag uit.

TELEFOON

085 3031 488

 

ADRES

Nieuwe Osdorpergracht 406P
1068 HV, Amsterdam

 

 

Gratis kennismaken?

 Bel of mail ons!