ICT Werkplekbeheer

Als bedrijf is het essentieel om te zorgen voor een efficiënte en betrouwbare ICT-infrastructuur.  Tegenwoordig is er een groeiende behoefte aan werkplekbeheer op afstand. Daarbij moet de e-mail, dataopslag en andere digitale solutions altijd en vanaf iedere locatie kunnen werken.

Het belang van kunnen thuiswerken is groot en de voordelen zijn talrijk. Daarom moeten jouw devices en werkplek goed ingericht zijn. Natuurlijk wil je altijd een specialist kunnen spreken die snel eventuele problemen kan oplossen, zonder dat de werkgever zich zorgen hoeft te maken over onderbrekingen van werkzaamheden.

ICT Werkplekbeheer

Digitale Marketing Uitbesteden?

Wil jij jouw bedrijf naar nieuwe hoogte tillen en meer potentiële klanten aantrekken? Dit ervaren duo van digitale marketingexperts staat klaar om te helpen! Met op maat gemaakte strategieën voor zoekmachineoptimalisatie, betaalde advertenties en meer, verbeteren we jouw online aanwezigheid en verhogen we de conversieratio. We beschikken over de expertise om digitale aanwezigheid te laten groeien. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze innovatieve diensten jouw bedrijf naar het volgende niveau kunnen tillen.

Microsoft 365 beheer

Wist je dat Microsoft 365 momenteel een van de meest populaire productiviteitssuites is? Het geeft een uitgebreid scala aan clouddiensten, tools en applicaties die bedrijven kunnen gebruiken om hun dagelijkse werkzaamheden te stroomlijnen en te automatiseren. Echter kan het beheren en onderhouden van deze complexe suite van applicaties een uitdaging zijn, vooral als je een klein of middelgroot bedrijf hebt.

Daarom bieden wij nu een oplossing: Microsoft 365 ICT-beheer op afstand. Met onze service kun je ervan uitgaan dat jouw Microsoft 365-applicaties optimaal worden beheerd en onderhouden, zonder  een intern IT-team. Wij staan voor je klaar om jouw Microsoft 365-omgeving te monitoren, problemen op te lossen en nieuwe functies te implementeren.

Remote beheer

Proactief beheer en onderhoud van jouw applicaties zorgen voor minder problemen.

Snelle reactietijden bij problemen, zodat jouw bedrijf niet stil komt te liggen door technische problemen.

Toegang tot specialisten die beschikbaar zijn om jouw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

“Microsoft 365 ICT-beheer op afstand geeft jou de gemoedsrust die je nodig hebt om je te concentreren op de groei van jouw bedrijf. Wij schuiven volledig op afstand aan de knoppen. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw Microsoft 365 omgeving kunnen opzetten, beheren en onderhouden.”

Populaire Microsoft 365 apps

Microsoft 365 apps

Neem contact op

Heb je interesse in onze diensten, of toch nog wat vragen? Vul dan het formulier in. We leggen het je graag uit.

TELEFOON

085 3031 488

 

ADRES

Nieuwe Osdorpergracht 406P
1068 HV, Amsterdam

 

 

Gratis kennismaken?

 Bel of mail ons!