Website laten maken?

Wil je een professionele en effectieve website laten maken die jouw bedrijf helpt groeien? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van websites die niet alleen mooi zijn, maar ook aansluiten bij jouw doelgroep en marketingstrategie. We weten als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw website er niet alleen goed uitziet, maar ook bezoekers aantrekt en converteert naar klanten. Daarom gaan we altijd uitgebreid met je in gesprek om jouw wensen en doelen te achterhalen.

Website Bouwen

Een terugbelverzoek achterlaten?

STAP 1

Kennismaken met Jack & Menno

Wij starten altijd met een kennismakingsgesprek. Het is voor ons belangrijk om niet alleen jouw business te leren kennen, maar ook jou als persoon. We komen graag te weten in welke markt(en) jij actief bent en in welk segment. 

Wij bereiden ons altijd voor met een analyse van jouw online aanwezigheid. Hoe ziet jouw site er nu uit? Is het tijd voor een nieuwe site of is een grove verbouwing voldoende? Een zoekwoordenonderzoek kan ook niet ontbreken. Staat jouw naam misschien ook op andere sites of heb je misschien veel concurrenten?

 

Kennismaken met Jack en Menno
Wat is er nodig

STAP 2

Wat is er nodig?

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor Oog op Marketing & ICT gaan wij direct aan de slag. Wij gaan verder met het zoekwoordenonderzoek en bepalen samen welke er relevant zijn voor jouw onderneming. Wij hebben toegang nodig tot de benodigde applicaties, het hostingpakket, de back-end van de site en de verschillende Google-applicaties. Denk dan aan de Google Analytics, Search Console, Tag Manager, Bedrijfsprofiel en advertentieaccount.

In deze fase stellen we een plan-van-aanpak op voor jouw nieuwe site. Jouw wensen en behoeften zijn lijdend. We verwerken alle pijnpunten en verbeterpunten.  Misschien wil je ook een nieuw logo of een frisse huisstijl voor de nieuw site? Alles komt aan bod!

STAP 3

De eerste resultaten

In de regel staat maximaal na 5 weken het eerste concept van de site online. De website is volledig ingericht op jouw wensen. Inclusief de benodigde contactformulieren, conversie-elementen, informatie en eventuele CRM- of API-koppelingen. Het is voor ons belangrijk dat de nieuwe website precies aansluit op wat jij wil. Daarom volgen de benodigde rondes aan feedback en aanpassingen voor de site.

De nieuwe site is gebouwd volgende de nieuwste richtlijnen van Google om goed vindbaar te zijn en is geoptimaliseerd om de site-bezoeker om te zetten tot conversie.

De eerste resultaten
Een duurzame samenwerking

STAP 4

Een duurzame samenwerking

Eigenlijk zijn wij van mening dat een website nooit “af” is. We zien vaak dat ondernemers allerlei ideeën krijgen wanneer de nieuwe website online staat. Om die reden sluiten we vaak een onderhoudsabonnement af met onze klanten. Daarin onderhouden, beveiligen en actualiseren de site continu en staan klaar voor jouw verzoeken. Wil je misschien een andere foto of tekst op de site? Zet het op de mail en wij regelen het.

Heb je toch misschien nog enkele vragen? Dan leggen we het graag nog een keertje uit. Neem contact op!

 

Digitale marketing uitbesteden?

Klaar om jouw online aanwezigheid naar ongekende hoogte te brengen en je klandizie te vergroten? Dit duo van digitale marketingexperts kan daarbij helpen! Door onze jarenlange expertise in het opstellen en toepassen van doeltreffende digitale marketingstrategieën, zijn wij in staat om jouw digitale aanwezigheid te versterken en meer potentiële klanten aan te trekken. Wij helpen jou graag bij het genereren van meer leads en het behalen van jouw omzetdoelen. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze digitale marketingdiensten jou kunnen helpen.

Onderhoud & Beheer

Onze websites zijn gebouwd op een gebruiksvriendelijk platform, waardoor je zelf gemakkelijk aanpassingen kunt maken. Zo kun je zelf nieuwe informatie, personeelsleden of een blog posten. Maar misschien heb je hier helemaal geen tijd voor? Dat begrijpen we wel. Wij staan klaar voor jouw vragen en problemen met de website. Wijzigingen, problemen of andere vragen: wij kiezen voor maximale ontzorging!

Misschien heb je al een goede website, maar wil je deze alleen optimaliseren en onderhouden? Ook dat kunnen we voor je verzorgen.

Website onderhoud
Beheer webshops

Webshops

Oog op Marketing & ICT biedt een uitgebreide dienstverlening voor webshops. Beheer, onderhoud, beveiliging en natuurlijk de diverse marketingaspecten. We onderscheiden ons door onze geïntegreerde marketingaanpak, waarbij we strategieën op maat ontwikkelen voor SEO, SEA, e-mailmarketing, customer journey experiences en sociale media om de zichtbaarheid te vergroten en conversies te maximaliseren.

Als dé partner voor webshop succes, streven we naar groei en succes in de e-commercewereld, met aandacht voor zowel technische aspecten als effectieve marketingstrategieën om jouw bedrijf te laten floreren.

Neem contact op

Heb je interesse in onze diensten, of toch nog wat vragen? Vul dan het formulier in. We leggen het je graag uit.

TELEFOON

085 3031 488

 

ADRES

Gevestigd in Amsterdam

 

 

Gratis kennismaken?

 Bel of mail ons!